Paint in the ass

tiistai 8. lokakuuta 2013

kittititiitititiiiii

Kittaukseen tarvitset erilaisia lastoja;
metallisia lastoja, eri kokoisia tarpeen mukaan.

kumisia lastoja, joilla on helpompi tehdä kaarevia muotoja

Lastat pestään tinnerillä heti työskentelyn jälkeen, ettei lastat mene pilalle.

Kitti kaavitaan purkista ja sekoitetaan teräslastojen avulla. Kittiin sekoitetaan kovetetta, joka on yleensä punaista. Kovetteen seossuhde kittiin löytyy yleensä kittipurkin kyljestä tai käyttöteknisestä tiedotteesta. Mutta yleensä se on 20%.

Polyesterikitti:
Kehitetty erityisesti kaikkien peltivaurioiden korjauksiin. Kiinnittyy hyvin myös muihin materiaaleihin, kuten puuhun, betoniin ja polyesteriin. Helppo työstää ja hioa.  Käsiteltävän pinnan tulee olla puhdas, kuiva ja rasvaton.

Lasikuitukitti:
Lasikuitukitti on lasikuituvahvisteinen muovikitti. Lasikuitukittiä käytetään lasikuiturakenteiden reikien ja murtumien korjauksiin sekä pelleissä olevien ruostevikojen ja rikkoutumien paikkaamiseen. Kitti käy myös käsitellyille metallipinnoille.

Hiilikuitukitti:
Hiilikuitukitti korjaa helposti ja nopeasti erilaiset halkeamat, reiät ja naarmut. Sopii kaikille metalleille sekä erityisesti jäykille muovilaaduille ja lasikuidulle. Tuotteen sisältämällä hiilikuidulla saadaan aikaan kestävä ja joustava korjaus. Soveltuu erinomaisesti mm. muoviosien muotoiluun ja rakentamiseen. Puhdista pinta hiomisen jälkeen perusteellisesti ja poista rasva. Lisää kovetin kittiin. Valmis pinta on hiottavissa noin 20 minuutin kuluttua (20asteessa).

Metallikitti:
2-komponettinen alumiinikidepigmentoitu polyesterikitti. Sitä käytetään karkeiden epätasaisuuksien, huokosten ja neulanpistoreikien tasaamiseen. Voidaan päällemaalata kaikilla yleisillä maalaussysteemeillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti